Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har just brytit upp och flyttat.


Höstprolog i norr

Så föll sommaren över till höst idag
och luften kyler åter mitt bleka synfält

men du har fallit från mina axlar
du har lossnat från min själ

och jag
är inte längre sommartrött

Jag
är inte längre tidlös bredvid dig

Iskyla biter mina torra händer

men din frånvaro är inte längre minusgrader
dina ögon sitter inte kvar på mina näthinnor

för nu står jag i fokus
nu bygger jag mitt nya liv
här uppe i norr där hösten fylls av kyla
och där september endast är en prolog.




Fri vers av Spegelvänd
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-09-20 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd