Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om självständighet,befriad från beroende,svek


Frigörelse

Frigörelse

När jag inte behöver någon annan

för mitt välbefinnande

kan jag nu

famna mig själv

som ett tecken

på frigörelse.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-20 04:58



Bookmark and Share


    Bosdotter
Mycket bra och enkelt formulerat om något som är så stort, så stort. Hejja!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg