Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRODDE JAG KUNDE SMITA FRÅN SMÄRTAN

 

 

Att blunda för smärtan

Det är en svår sak

Omöjlig för mig

Smärtan i kroppen

Går inte att blunda för

Den påminner sig

Var gång jag rör mig

Var gång jag försöker vrida mig

Min smärta går inte att blunda för

Även om jag önskade




Fri vers av Fånga dagen
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En berörande text som jag känner igen mig i...
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen