Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande (på gungande axlar)



mannen steg
in i väven

livet tog emot
hans andetag

täcket låg stilla
över jorden

droppen vilade
på stråets axlar







Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 489 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-05-06 16:25



Bookmark and Share


  Taggen
bra text
2009-07-12

    © Birgitta Wäppling VIP
en enda späd droppe, som vilar på strået axlar. det lilla i det stora. men också det stora i det lilla eftersom vatten är en nödvändighet, och det som ger livet dess förutsättningar.

en dikt som väcker tankar.
snyggt!
2009-05-30

  Sturesdotter
Tycker om vilsamheten dina rader skänker mig
2009-05-06

  Ronny Berk
finstämd poesi med inslag av stillhet i vila , livs andetag...ja !
2009-05-06

  peter markurth
gillar detta språk.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist