Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något har vi alla gemensamt

Vi är så olika
Vet du det?
Men något har vi alla gemensamt
Alla vill vi ha någon som ser en
Någon som vet vem du är
Och accepterar dig
För du är du
Jag är jag
Och tillsammans är vi vi
Det kan ingen ta ifrån dig




Fri vers av 92 Lady J
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J