Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök-stanna-finn

Underground

ibland vill jag bara
dra mig undan

dra mig undan
den världen
som jag förmodas
vistas
leva i

dra mig undan
alla intryck

som
forsar
bombarderar
mitt sinne

så mycket intryck
så mycket jäkt

att ingen tycks
reflektera
se
känna

att stanna upp
mitt i allt
rusande

att stå stilla
se

känna tystnaden
som finns innanför
det ytliga
springet

vilket är livet
du ser

vilket liv
är det du
lever i

stanna upp
se livet

jaga inte tiden
då springer du
utanför det som är
livet

sök
stanna
finn.




Fri vers av Desire'e
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e