Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallonsoda & Lingonvecka

Sockervaddsslinor med taggar virade runt handled.

Slitande stickor i rufsigt hår.

 

Salta tårar i ett öppet sår.

 

Led mig baklänges.

Banka mig ner i marken.

Bryt mina ben och spräng mina murar.

Baklängesvolt till ruta ett.
In i ditt hjärta, tillbaks i din skugga.

 

Dra mig i tusen, ryck i mitt hår




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy