Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om något kunde lyfta mig

om något kunde lyfta mig

om något kunde flyga in och lyfta

mig bort från denna brunn

av asfaltsmamelad och svavel

 

så jag fick en, blott en, en enda, dag i ljus

av fröjd och leenden och inre frid

och den styrka detta sägs att ge

 

om något kunde flyga in och lyfta

mitt hjärta upp ur detta gap

av iskallt grottemörkers pinor

så jag fick en, blott en, en enda, stund

av inre ro och kärlek.




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-06 23:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Asfaltsmarmelad måste vara en motbjudande upplevelse.
Bra illustration av något man vill undfly.
2009-05-07

  Gisela Nordell
asfaltsmarmelad
och svavel
låter som helvetet
flyg hit till oss!
2009-05-06

  Roula O
kom tillbaka till Sverige...
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP