Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö i maj

Snöflingor i maj

är ej isig vintersnö.

Det är körsbärsblom.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 10:12



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja - förhoppningsvis! Det är allt bra trevligare med såna snöflingor så här års...
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Annika J