Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Ur Lågorna (2)

ur lågorna räddar jag något

en fantastisk karta

dess kanter antyder att den är väl använd

men när jag vecklar ut den

ser jag platser som jag aldrig hört talas om

som jag aldrig besökt

och det finns hemliga tecken

som berättar att den är tillverkad

på en plats jag aldrig varit

långt inne i mig själv




Fri vers av Nahojland
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland