Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med livet som insats

Som tärningar
Som spelmarker
Rundar vi vardagen.

Ett kast, två kast.

En tärning med tusen nummer.
Varje dag har ett spel eller fler.

Som en tärning överraskar vi varandra.

Med en övervakande Gambler
så kallad Gud
lirar han med oss.

Kastar om våra liv.
Ena dagen är den andra inte lik.

Vilket nummer som helst
kan dyka upp.

Spelplanen är altid jämn.

Det beror på den stores kast.




Fri vers av Marjavaara
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-07 14:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är ingen gambler.
Handsken är kastad.
Bollen är hos oss.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara