Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den brinnande drömmen

Jag rörde om chokladen i den kalla mjölken.
Som en tornado med sockersuget som publik.

Oboy
alla barns whiskey.

När jag tog min första klunk och tittade med min oerfarna ögon
ut mot fotbollsplanen
så försvann den sockriga upplevelsen
ner i glaset igen.

- pappa kom.

Han sprang till fönstret
Och svarade

- Helvete! Ring brandkåren!


Med glaset som förvandlats till en nerloskad slatt
stod jag med stora pupiller
och kände
en ny känsla inom mig.
En känsla av flödande blod och ett hjärta
som ville ut.

Pappa ringde brandkåren
som snart var där och förstörde detta vackra flammande konstverk..

Som åtta åring var jag fast.
Detta var nytt.
Detta var förbjudet.

Och kicken den ville jag ha.


Pappa!
Jag ska bli pyroman.






Fri vers av Marjavaara
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-07 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkvärd.bra. humoristisk. osvennig,inte minst.
2009-05-08

    ej medlem längre
tänkvärd.bra. humoristisk. osvennig,inte minst.
2009-05-08

  "Dempa"
wow bara wow!
2009-05-07

  Larz Gustafsson VIP
"Varför blev jag terrorist?", som Peps sjöng.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara