Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar på Il Divo

Idag

vill jag
inget

lyssnar på
Il Divo

låter mig
fångas in

bli en del
av musiken

tonerna

djupa röster
smäcker musik

musik
som stämmer med
mitt tillstånd
idag

idag
vill jag
inga beslut ta

idag
följer jag med
i livets gång

idag
är jag inte
särskilt
kreativ

idag
är en dag
då det är alldeles tillräckligt
att bara existera

lite träning
läser en bra bok
dricker onyttig coca cola

lyssnar på
Il Divo.




Fri vers av Desire'e
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 16:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låter som en skön dag - bortsett från Il Divo. Själv föredrar jag DEVO.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e