Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter dig gör ont ibland…


Längtansvärd lycka


inom mig
bär jag
en bit
av din
själ

i mina
djupa
lådor
förvaras
våra minnen

tills dess
vi en dag
vandrar
tillsammans
i ett
förklarat
ljus




Fri vers av Roula O
Läst 432 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-07 19:06



Bookmark and Share


  sulimaa
Så vackra ord sammansatta till en meningsfull helhet...
2009-05-19

  firefire
smärtsamt vacker,men glad att hoppet lever,det är det viktigaste...
2009-05-09

  Eaglemountains VIP
U N D E R B A R T ......i saknad, men vilken vacker kärlkeksförklaring .....
2009-05-08

  Maria T
Dikten bär på en djup längtan,
saknad.
Kanske en dag....
2009-05-08

  En strimma av guld
Skrivet ur en sorgsen känsla som känns hit till Mig. Sänder Dig en varm kram för det tror jag du behöver.

Var rädd om Dig Vännen.
2009-05-08

  Seasons VIP
Vackert Roula, men även smärtsamt...
2009-05-08

  Miss Mod
Kanske kommer den kära åter?
2009-05-07

  Suzy med punkterna
Vemodig men ändock hoppfull.
2009-05-07

  Fredric
Tack, dina ord värmer trots avståndet...
2009-05-07

  Gisela Nordell
så klar och så
vacker på ett
självklart sätt
Bravo!
2009-05-07

  Larz Gustafsson VIP
En verkligt vacker hyllning.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O