Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek, svårt att hitta

HANarna får mina känslor att skaka
röra sig om en Berg & Dal bana

Där topparna känns härliga
dock är dalarna ensamma

Där vägen upp sakta går för att nå till toppen
Toppen där inget känns, där allt är ro
och utsikten är vacker

Det är svårt att hålla sig kvar!

När hettan hittar tillbaks och det blir outhärdligt
då vill jag falla
då släpper jag taget
Och jag faller
med en väldig fart
jag faller

ensam

Igen

Och där är jag åter i dalen
med en mödosam väg framför mig
men jag tar mig upp
sakta
ensam

När kommer någon att falla med mig?




Fri vers av J.L
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L