Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att du lät mig titta in ..in i ditt lilla rum av vänlighet..klokhet och värme!


Mitt skratt klingar i natten

Nattens timmar

dom som brukar kännas

långa och ibland

olidliga


Nattens timmar

levande

underhållande

svåra att lämna


Ett möte

över datorns tangenter

skapar tankar

möter åsikter och ideer


Ger mig

ett leende på mina läppar

lyfter mitt humör

utmanar mina tankar


Du är du

och jag är jag

möts

samtalar

och lever


Mitt skratt klingar i natten!




Fri vers av sulimaa
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-08 01:22



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Klingande skratt förgyller leende ögats seende en drömsk natt.
2009-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Hoppla...en internetromans.
Been there...
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa