Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan värld


mellan
trädens
toppar
svävar
en värld
bortom
oss själva

där
bekymmer
och rädsla
flyger bort
med honungsfågeln

och
vinden
leder själarna
till det
eviga ljuset




Fri vers av Roula O
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-08 10:40



Bookmark and Share


  Aquarius
väldigt vackert avslut!
2009-05-10

  Marlboroman/Hg VIP
och
vinden
leder själarna
till det
eviga ljuset

flicka... dina ord är förödande grymt vackra
2009-05-08

  Suzy med punkterna
Honungsfågeln.................vilket fint uttryck
2009-05-08

  Eaglemountains VIP
Somewhere ower the Rainbow ..... i lugnet och stillheten, en dag på väg mot det eviga ljuset .....
2009-05-08

  Maria T
Jag tolkar denna dikt som
en övergång till det eviga
Ljuset där bekymmer och
rädsla ej finns
2009-05-08

    ej medlem längre
jag försvann från nuet för en stund
riktig mysig en, gillar mycket (:

Robin
2009-05-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Roula!

Ja, nog för du mig till denna värld med din dikt som berör själen. Hälsar vännen Fredrik
2009-05-08

  En strimma av guld
Bortom träden finns en annan sida, den sidan kan du finna genom att vara i stillhet och tystnad. Meditera så får du se.
2009-05-08

  blaite
Kort och man flög med liksom..bra
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O