Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blurr ja


Blur


_____________________________________________________________


Blur, eller blurr, som det heter på sviidisch,
är vanligt förekommande i samband med Levandet.

När man är i Livet, innehar levandet, som är en medfödd grej.
(For free!!!!)

Så händer det sig att man kommer fram till en punkt,
som inte känns helt Okej. Kallas Blurr. Blur, som man säger

på engelska.

Då är saker lite Huller om Buller hit och dit.

Man kan ha hittat något, man kan se klart, see clearly
the colours.


Och ändå tycks man ha svårt att göra sig förstådd.
People don´t seem to understand.

What!?!? Japanese!! What in God´s name and Jesus what is this???


Nej, du är inte i Japan, du är kvar här. Men shape up for God´s

sake


Nog nu....

____________________________________________________________









Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP