Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ormet krupet - ett skojigt skämt för dig med distans. Ni andra: Ta inte illa upp


Micket vaaker flikka



Jag är Pacifist

Fredsälskare

Den mest otroligt, obevekligt, oavhängigt

MEST jämnställdstänkande

människan, på denna



Bloody Beautiful Planet



Ändå kan det vara roligt med uttalsgrejer......No Harm, I love you all; You

People From all the countries in the Whole wide world











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 14:27



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
en själsfrände läser gärna denna text

jorden ÄR fruktansvärt vacker. Människorna kunde må bra där.
peace love and everything
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP