Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
San Agustin 20 april 2009


Ur Universums Hav

Havets vågor
griper tag i
vindsurfarna
som försvinner
en efter en
för att åter
dyka upp som varelser
ur en annan
värld
från vågornas skum
till Världens vatten

ur Universums hav




Fri vers av Roosa
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa