Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroken i min hals

Den hugger tag om min strupe

sliter sig in, förstör mina vener

strupen blir rosslande röd


Där sitter smärtan jag burit på

där gör det ont

Där sitter smärtan jag burit på

där gör det ont


Hullingen kommer igenom

skadar körtel, vener

nu jag mött min död


När du säger dessa ord
finner jag orsaken till lidandet
och förloppet som trappades upp

när jag, trappades ner








Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 19:41



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
lysande. gillar särskilt slutet!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP