Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du Var Här


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~Du var här

och torkade mina tårar

~höll din arm om

mig


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~













Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 20:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välskriven önskan, innerlig vädjan i du-form
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP