Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om mitt hjärta brister och längtar

Med
sorg

bedrövelse

jag
lämnar

jag tittar ut
genom fönstret

det är molnfritt
solen skiner

idag har jag
en tunn stor blommig
klänning på mig

ibland måste vi ta beslut
som bedrövar
och gör oss ledsna

men

frid och acceptans
för den vi är
i vår själ och hjärta
är viktigt att bevara

jag vet
att gör jag inte det
dör jag i mitt inre

jag
slocknar

det har hänt
förr

och jag vill inte
kan inte
låta mig gå
den vägen igen

även om mitt
hjärta brister
och längtar.




Fri vers av Desire'e
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-09 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e