Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst avtecknar sig utanför mitt fönster

Så vackert

en lång
gren

strävande upp
mot den
blå himlen

en gren
från ett
blommande frukträd

ljusa
blommor

som
avtecknar sig
mot ett mörkare
bladverk

naturens under
konst
utanför mitt
fönster

tacksamt
jag tar emot

denna
njutning

till min själs
fönster.




Fri vers av Desire'e
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e