Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert gammalt kvinnoansikte

Gamla
spetsgardiner

så vackert

som ett
gammalt kvinnoansikte

inte ung
längre

tunn vacker
hud

strålande
ögon

levt ett
långt liv

händelserikt

lycka
sorg

en
acceptans

av livet

att
se tillbaka med
insikt om livet

tacksam
för det som
varit

tacksam
för det som
är nu.




Fri vers av Desire'e
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-09 10:04



Bookmark and Share


  blaite
Så gulligt
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e