Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtans Sorti

En illavarslande
kringflackande blick
gör dig till mitt dito
Fingrar som snärjer
kring ven
uppmärksammar ditt hjärtas sorti

Ögonen hos lejoninnan som finner
att striden
gått förlorad
kastar tillbaka verkligheten
Iklädd min spegelbild

Orden behåller sitt syfte
att förklä
Blicken som ständigt ger vika
för jakten på harmoni
Kringflackande,
abrubt visar sig stillheten hos ditt andrum
inte vara mer
än ett slut

En illavarslande
kringflackande blick
gör dig till mitt dito
Fingrar som snärjer
kring ven
uppmärksammar ditt hjärtas sorti




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon