Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några små frustrerande ord bara sådär i förbigående...


helst medelst halshuggning

 

Vafalls!! En hel dag utan att du tänker på mig?! En hel dag utan små kärleksförklaringar?! Det blir ju helt omöjligt ju! Herre min Gud! Jag är helt komplett förlorad.. som ett sprucket ägg i kokande vatten.

Jag tänker ibland att jag ska undvika att skriva ett ord till dig på en heel dag.. inga sms och inga små brev... på en heel dag... men jag misslyckas varje dag..
Jag klarar icke av det.. hela mitt jag slår knut på sig själv.. jag halkar och slår mig.. springer in i dörrkarmar... pungkulorna stöter emot skrivbordshörnet som sticker ut.. aaaaaaaajjjjttttsss...

jag kan ju inte be om ursäkt för att jag vill ha dig... för att min kropp skriker högt och protesterar.. fäktar vilt med armar och ben... hjärnan producerar kemiska ämnen som gör att jag kippar efter andan.. som en fisk på torra land.. jo jag är tvungen att lägga mig ner på golvet ibland..

Jag vädjar åt dig att slänga en stor hink kallt vatten över mig... eller att kyssa mig trött... med dina ord som mildrar... som mjuka kuddar runt mig.. säg något snällt var dag som lugnar mitt sinne.. som mildrar min längtan...

För du vet... jag är helt i ditt våld... kan inte.. vill inte komma därifrån...
mitt liv... Om du tycker jag vill ha dig för mycket så måste du döda mig.. Helst medelst halshuggning så det går snabbt och smärtfritt...




Övriga genrer av micke marin
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-09 21:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Vet du det här är riktig underhållning det! Hjärtslitande och förfärande naket- skönt med karlar som kan konsten att visa sina klämda pungkulor!
Allvarligt talat, välskrivna klagovisor i kärlekens namn ska se ut såhär för att vara riktigt bra.
2009-05-12

  Blåbäret
alltså...vilken kärleksförklaring
och ja, jag förstår din frustration och tycker den är helt befogad, vad tänker mänskan på?

riktigt småleende läser jag och hoppas att rätt person också gör det :))
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin