Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okunskapen

Ta din stora bil
och kör över mig

ta din starka röst
och överrösta mig

ta din vassa tunga
och skär i mitt hjärta

ta dina pengar
och krossa min ännu sköra värld

ta din okunskap
och kör över min begynnande vishet

nej...si där var det stopp
så väcks ett hopp

för mänskligheten





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-05-09 21:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En mänsklighet som använt sin s k vishet till att förgöra varandra.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna