Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt bästa

om någon sade
du gör ditt bästa

om någon såg
jag gör mitt bästa

om någon ville
jag gör mitt bästa

om någon kände
jag vill ditt bästa





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-09 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna