Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När morgonen gryr!

När morgonen gryr

Jag minns nattens drömmar

Gårdagen är förbi
en ny dag väntar

Vindens sus och fåglarnas kvitter

Solens första strålar

Full av liv att skapa på nytt

När morgonen gryr....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 700 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-10 07:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön poesi!
2009-05-15

  Suzy med punkterna
Hoppfullt läser jag dina rader om en ny morgon.
2009-05-11

  Junitvillingen
Skön dikt att läsa så här på förmiddagen! Den ger mig energi att
" skapa på nytt ";-))) TACK för läsningen!
2009-05-10

  Sturesdotter
Fridfull morgon med nya ögon inför dagens nya andetag
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin