Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..mormor

Mormor

så vacker

din värld
var fylld av
böcker
konst

du
trivdes
i din
till synes
ensamma värld

men
jag vet

din
tillvara

var
fylld

jag saknar
dig

tittar på
tavlan
där du är
avtecknad

tacksam
för denna bild

tacksam
för den tid
jag fick.




Fri vers av Desire'e
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e