俳句 haiku - xlxii

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vårleken...

俳句 haiku - xlxii




vårgryning

vårgrynings stämma
väcker förglömda känslor
leken mornar sig

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 687 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-10 10:52



Bookmark and Share


    Iflywithbrokenwings
Vackert och kort! Precis som det ska vara :)
2009-05-14

    sunnanvind
Känns som en känsla vaknar till liv här..som legat gömd, precis som våren öppnar för sommaren! Applåd!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer