Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord



Skygglappar på

för att inte bli skrämd

eller lockad att se på.


Solen skiner,

men inuti är det inte vår.


Ett stillestånd

en gräns som behöver bli nådd.



Tror på skrock och spöken.


Kommer detta här någonsin att gå över.



De välkrattade grusgångarna

damen med hunden

allèerna...


Allt finns nu här.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 18:15



Bookmark and Share


  TheaK
Vackert.
Tänker på dig vännen.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean