Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katten min ville lära sig flyga - han blev tyvärr proffs nu på det...


Anknytning Katt och Matte


Anknytning : Katt och matte har avbrutits,
var vänlig och prova åter senare
eller lämna ett meddelande efter tonen.


”Hej Paris de här är jag…
saknar dig min lilla söta knasiga katt…
det är tomt i hemmet utan dig…
är så ledsen när du inte är här och påminner mig att gå i sängen…
tråkigt också att vakna utan dina små ljud…
vill bara säga Tack - till dig – att du fanns…
Jag nästan trodde att jag skulle sluta att finnas– för dig var jag allt och utan dig är jag bara hälften…
Men min kära – du lever vidare
Minnen om dig blir bara klarare och jag kommer väl alltid att prata vårt hemliga språk
för jag vet att du finns och du hör mig…
även om du surfar omkring himlen på ett fluffigt moln
så kommer du att reagera när jag säger

krnauw och véw… - Älskar dig!”




Fri vers av BlåhäXa
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 20:08



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbar hyllning
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa