Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Alla Resor Antas Du Inte Störas

Det smakar salt i min mun
något kliar i mitt öra

Det är något som bländar mig där jag går
något som bränner mina tår

En främmande doft når mina näsborrar
en främmande smak mot min tunga

Och den ständiga törsten...


Vart är jag?



Saltet i min mun kommer från det hav där jag nyss badat
sanden i örat likaså

Solen stör mina ögon, men smeker min bleka hud
och värmer upp marken där jag går

Jag kan gå barfota
ibland kan det brännas lite
men det känns härligt ändå

Maten är främmande, men ack så god
kryddiga rätter som ger mina smaklökar en rejäl omgång

Och att törsten kallar gör mig ingentig,
för drycker finns överallt, både öl, rom och vin


En sann njutning

Jag är nog i paradiset











Fri vers av J.L
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 23:25



Bookmark and Share


  Mikael Larson
halöösse halösse

jojo det där känner man allt igen, glida runt o gotta sig
de får en ha, de får en ha jojojo
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

J.L
J.L