Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad detta ska klassas som så de fick bli \"Bara ord :)\"


Jämförelsen...

Är du som en fjäril? Fin att titta på men svår att fånga?

Då är jag en fiskmås: Irriterande, högljudd och pissar på folk.




Övriga genrer av miyage
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-09-20 22:55



Bookmark and Share


  LuLU
hahahahaha i like!!
2005-10-13

  fröken höst
mm.najs.
kul, shysst, kort och snyggt.

poesi, defintivt!
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

miyage
miyage