Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt jag kom på mitt i natten :P


Jul rim...

Nu är det jul igen,

24december har jag på känn,

Att snön ska komma är inte ens nära,

Men vad gör det när man har sina nära å kära,

Fastän årets jul är riktigt grå och ful,

Önskar jag er alla en riktigt god jul!




Fri vers av miyage
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-12-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miyage
miyage