Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En soldats ord

Jag tror på solen

även när den inte skiner.

Jag tror på kärleken

även när jag inte känner den.

Jag tror på Gud

även när han är tyst.




Fri vers av miyage
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-01-03 01:01



Bookmark and Share


  figurett
Bra! Men som troende på mig själv och andra, inte gud, hade jag personligen ändrat sista versen, så, att andra trott på andra.
2007-01-03

  miyage
tack ;)
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

miyage
miyage