Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla fötter

Nej

Men du måste, du måste prestera!
Det finns ingen tid för dina barnsliga begär
Din själ är vår nu, du valde

Men jag valde på oklara grunder

Gjorde du?
Eller är du bara svag?




Övriga genrer av copsandrobbers
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

copsandrobbers
copsandrobbers