Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blue

I was suddenly so disappointed

Let down in a way, a quick feeling of that you
had deceived me
betrayed me

You couldn’t remember what colour my eyes were

I was upset, laughed it off, but still argued with you
and tried to get you to remember and realize
what a shame it was

Boyfriends are supposed to remember
their girlfriends' eye colour
are they not? Honestly?

Or is it only I, the hopeless secret romantic that hoped
to be thought of as in a summer sonnet
have my eyes described as a deep sea or a wide sky?
So many times I have lain on the soft grass of your eyes
the green with that touch of brown in its love affair
with the black

I wanted violets around my pupil
I wanted you to fill my iris with violets

Reality struck me, there isn’t any romance
the shimmer was gone
Reality is so dull and pale, but with some poetry
it all is bearable


My eyes are in a hazy blend of warm teal and gray
with a darker ring surrounding it all
a colosseum of sight too be gazed with
not upon

Blue

My eyes are blue




Fri vers av copsandrobbers
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 00:11



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
det här minns jag, hur du berättade för mig
<3

vackert som tusan och välformulerat.
2009-12-13

  The Stargazer
Jag brukar inte vara så förtjust i de engelska dikterna här på sidan, de verkar oftast vara antingen väldigt simplistiska med dålig stavning och grammatik eller med lite för invecklat och högtravade språk för mig, vilket gör dem jobbiga att läsa. Den här dikten hamnade dock på en ganska perfekt nivå för mig. Den är välformulerad och vacker, och ja, kanske lite hopelessly romantic på ett carmigt sätt. Jag tänker åtminstone inte så mycket på folks ögonfärg, det är inget jag brukar lägga på minnet helt automatiskt. Men jag antar att man kan förvänta sig att en pojkvän/flickvän ska veta om ens ögon är mer åt det blå/grå hållet eller det bruna. Hursomhellst, fint skrivet. Jag gillade särskilt:

"Reality is so dull and pale, but with some poetry
it all is bearable"
2009-11-18

  Leee
Den är fantastisk!



Blue

My eyes are blue


Bokmärkt :)
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

copsandrobbers
copsandrobbers