Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför på engelska ? varför grov i käften ? Vet inte .. bara ord som kommer.. Varför skriva det här ? För jag mår lite bättre då.


Today life sucks !

Im so fucking depressed i can die
I dont want to eat, sleap or Breathe
I dont wanna love or cry
I dont want do shit

Today life sucks
I cant understand anything
Why the hell should i
Im feeling like i am beeing hit by a train
Again and again and aigain
The pain is numb, i cant really feel anything
Depression overload




Övriga genrer av Redwine
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-09-20 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine