Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag en sexgud eller var Gud singel ?

Överladdad av det som saknas
närhet närhet närhet

Finns

Men ändå inte.

Sex

gånger i veckan
i dubbel bemärkelse


På den sjunde dagen
vilade han

efter allt skapande

Söndagen
Singeldagen




Fri vers av Redwine
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 03:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var Han som skapade kvinnan, så att det överhuvudtaget skulle bli möjligt för människan att fortplanta sig.
Det var också Gud som instiftade äktenskapet.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine