Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla

varför känner sig en del

smutsiga

av att knulla ?



Jag känner mig ren.

Även om det bara

är för nattens skull.


Trots att jag är full.




Fri vers av Redwine
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 02:18



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Helt rätt varför känna sig smutsig. Bara xxxxxx på. Livet....
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine