Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljoner små liv på en gardin

Biter på nageln
den vanliga

saknar det som känns
befriande

springer till hon vid fiket

som ler när man
säger

jag har ett rum bokat
det med utsikten

Tömmer mig, överallt
över
och på

gardinerna

Det blev inga kyssar
denna kvällen heller



undrar vad städerskan säger.




Fri vers av Redwine
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 02:24



Bookmark and Share


  Arv
Jag fick känslan av ett uteblivet möte och att du söp ner dej i frustration och spydde överallt.. ...fast kan ju klart vara finger varianten med.. vilket som Det är skickligt skrivet fick känsla och bilder av det, sorgligt.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine