Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puppetmaster


Jag är marionetten
Jag är människan

Varför styr jag då inte över mitt eget liv ?




Fri vers av Redwine
Läst 547 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 23:44



Bookmark and Share


  Magica VIP
mm, mycket intressant att du är både marionetten och människan, väldigt duktigt att du med så få ord kan säga så mycket. Ja varför är det så svårt att styra över sitt liv om det ör så som du beskriver det i din dikt?
Jag tror att man kanske behöver leta efter svaret på andra ställen man inte brukar eller de finns kanske närmare än du tror? Det kanske har att göra med att trådarna inte är tillräckligt starka då de har nötts ut och behöver bytas...nytt perspektiv, ny synvinkel.
Applåder och bokmärke! :)
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine