Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ovetande och havet

Jag drunknar i mitt eget hav.

Iväg flyter jag stilla

ovetande.


En livstid till ytan

ändå så rofullt

underbart.


Sikten är klar

men spegelbländande.

Överallt finns jag




Fri vers av Redwine
Läst 677 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-05 23:57



Bookmark and Share


  arie
\"En livstid till ytan\" för mig äger dikten en nog så gnistrande sanning om våra liv ( iallafall mitt såsom jag också kan ge namn åt det.

\"Sikten är klar
men spegelbländande.
Överallt finns jag \"

diktens avrundning i detta understatement
kan inte bli bättre

tycker också om förhållandet mellan djup, yta
det som utanför och det innanför
och det spegel\"bländade\"

nog finns det gott om \"pärlor\" i havet

\"Jag `drunknar´i mitt eget hav \"
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine