Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst ner i hörnet

Klockan står still
varje gång man ser på den

Men när man inte ser;

Den är lömsk, den smyger
så snabbt
att man inte noterar
dess rörelser

död

men ändå levande




Fri vers av Redwine
Läst 654 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-05 01:09



Bookmark and Share


  Arv
Ha, ha jo lömsk var ordet :)
2008-02-16

  ia VIP
att få tiden så levande
talande
trots utan hjärta
fortsätter den att ticka...

snyggt
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine