Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig Människa Saknar

Splitter av kaos
smärta
grus
och sot
och hoppet
som aldrig dör

utan fortsätter plåga
mani ,frenesi, aktivitet

för att slippa känna
allt det som är hon

Att stanna upp bekräftar, det som är uppenbart
barnet som var hon, bor kvar.









Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl