Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter

Diamanter

kan inte ge
mig någon
lycka

ej heller
en yatch

en vecka på
Mallis
hade jag
njutit av

men
inget jag lycka
funnit i

kan du ge
mig lycka

kan jag
hos dig
finna lyckan

nej
kanske för en
kort tid

men lyckan
måste jag finna
hos mig
i mitt liv

lyckan går
att finna
i mötet med
ditt eget jag
den du är

när du möter
dig
då kan du även
möta andra
i deras sanna jag

det
kallar jag
lycka

ett närvarande
av nuet
livet
och den du
eller den du möter
är
tillsammans
eller
var för sig.




Fri vers av Desire'e
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-11 18:28



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tack för diamanten,

en vacker symbol för allt som rymms i din dikt.

applåder!
2009-05-11

  blaite
Lyckan är oftast tillfällig..livet är skumt
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e