Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer ihåg vad mor min sa, än idag

 

 

 

I never talk to strangers

 

so please tell me 

 

that you know me

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-11 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna